GARDENA 2681-20

GARDENA 2681-20

Ezt a terméket egyik partnerünk sem forgalmazza. Kérjük, válasszon az alábbi termékek közül!
Legutolsó ismert ár (2022-08-20): 26900.00

Amik még érdekelhetik

Árdiagram

Áttekintést kaphat a termék árának alakulásáról.
 
minimum ár
 
átlagár

Árfigyelő

Árfigyelő szolgáltatásunk értesíti, ha a termék a megjelölt összeg alá esik.
Aktuális legalacsonyabb ár: 0 Ft

Termékleírás
Anyagainak és alkatrészeinek, de különösen a porbevonatos fémdobnak köszönhetően a fém tömlőskocsi rendkívül erős felépítésű. A tömlődob a szabadon futó tekerőkarral egyszerűen kezelhető. A széles kengyel nagy stabilitás biztosít: a kocsi a tömlő megrántása esetén sem borul fel. A tolókar magassága állítható, így a kar és a markolat hozzáigazítható a felhasználó testmagasságához. A tömlőskocsi kényelmesen húzható a kertben. Ehhez a könnyen futó bordázott kerekek is hozzájárulnak. A tolókar kellemes érintésű, kényelmes markolata védi a kezet. A helytakarékos tároláshoz tolókar lehajtható. A beépített utáncsepegés-gátló megakadályozza a víz kifolyását a tömlőből használat után vagy szállításkor. Így nem vész kárba a víz, és a pince, garázs vagy fészer is száraz marad. A tömlőtartóra 60 méter 13 mm-es (1/2"), 50 méter 15 mm-es (5/8") vagy 35 méter 19 mm-es (3/4") tömlő csévélhető fel. Mindezeknek köszönhetően a GARDENA fém tömlőskocsi erős segítőtárs az öntözésben.
 
  • Kényelmesen húzhatóA tömlőskocsi nagyon könnyen húzható. A tolókar magassága hozzáigazítható a testmagassághoz, a bordázott kerekek pedig megkönnyítik a húzást. A tolókar markolata kellemes fogást nyújt.
    • Nagy stabilitásA speciális kialakítású támasztóláb fokozott stabilitást biztosít a tömlőskocsinak. Ez megkönnyíti az öntözést, mivel a kocsi nem borul fel a tömlő meghúzásakor.
    • Könnyű tömlőcsévélésA tömlődob a szabadon futó tekerőkarral egyszerűen kezelhető. Így kellemesen dolgozhat a kertben.
    • A víz nem folyik kiA víz elzárása után csatlakoztathatja a tömlőt a beépített utáncsepegés-gátlóhoz. Így a víz nem vész kárba.
    • Könnyen húzhatóBordázott kerekeinek köszönhetően a tömlőskocsi könnyen húzható a kertben.
    • Készre szerelve kerül forgalomba, "dobozos" verzió nem létezik belőle!


Így is ismerheti: 2681 20, 268120

Galéria

Vélemények

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.